B2B - beszerzésről mindenkinek

Az e-kereskedelem előnyei és hátrányai

Az e-kereskedelem pozitívumai Ha minden lehetőséget számba veszünk, akkor is elmondhatjuk, hogy itthon még mindig nem olyan elterjedt az online vásárlás, mint külföldön. Viszont az e-kereskedelem hátrányaira hivatkozók számára számos előnyöket is felsorakoztathatunk, melyek meggyőzhetnek minket, és a hivatalos beszerzőket is az interneten végrehajtható pénzügyi tranzakciók biztonságos lebonyolításáról. Az e-kereskedelem előnyei A pozitívumok és a negatívumok a vállalati ügyfeleken kívül a… Tovább »

Az internetes vásárlás története

Az internetes vásárlás lehetősége egyszerűbbé tette a vásárlást. Ma már, ahhoz, hogy kis és nagy bevásárlásainkat elintézzük elég egy laptop vagy egy okostelefon. Annak, hogy az élet ennyire leegyszerűsödött komoly technikai előzményei vannak. Most bemutatjuk az internetes vásárlás történetét. A városi legendák szerint az internetes vásárlás első komoly példája egy utazási irodához köthető. Anglia különböző pontjairól, 66 utazási ügynököt kötött össze egy B2B… Tovább »

10 használhatatlan konyhai kütyü

10 haszontalan konyhai kütyü Létezik néhány olyan innovatív konyhai eszköz, ami nélkülözhetetlen a sütés-főzés közben, de van néhány olyan is, amit valamilyen hétköznapi eszközzel (akár a kezünkkel) könnyen helyettesíteni tudunk. Azoknak, akik felnőtt létükre félnek használni a kést, vagy azok, akik egész nap azon stresszelnek, hogy a reggeli főtt tojásuk nem tökéletes kocka formájú vagy, akik attól félnek, hogy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!