B2B - beszerzésről mindenkinek

5 kényelmi kényelmi kiegészítő az irodában

Egy alkalmazott egészségének biztosítása a cég piaci teljesítőképességét és hatékonyságát is szolgálhatja. Az árbevétel növekedéséről nem is beszélve.

Számos munkavállaló azt mondja, hogy az otthoni munkát jobban preferálná, mint azt, ahol az egész napot az irodában kell eltöltenie. Nem abban látják a problémát, hogy munkahelyi közegben kell lenniük, hanem a kényelmi kiegészítő hiányát szenvedik meg.

A kényelmi kiegészítők között kap helyet az elektromos lábmelegítő is.Igaz, a munkanapoknak a munkáról kell szólniuk, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne a dolgozók számára minden fontos eszközt biztosítani, hogy jól érezhessék magukat. Ez később jócskán meg fog térülni, ugyanis az emberek jóval hatékonyabban dolgoznak akkor, ha kényelmesebb vagy éppen ergonomikus közeget alakítunk ki.

Mostani bejegyzésünkben öt olyan kényelmi kiegészítő kapott helyet, amit bármelyik cégvezető beszerezhet a munkahelyre ahhoz, hogy kellően imádva és megbecsülve legyen fáradozásaiért.

Nem is olyan régen volt, ezért kezdjük mi is a téli időszakkal, amikor nem biztos, hogy a központi fűtés elegendő a dolgozók számára. Főként, hogy vannak kifejezetten „fázósak”, akik a hideg miatt az egész napot a teafőző társaságában töltik felfázott veséjük miatt, ezzel is visszábbvetve a feladatok elvégzésének idejét. Arról nem is beszélve, hogy bundás kabátban és kesztyűben dolgozni korántsem egyszerű feladat, főleg ha gépelésre kerül a sor. Ilyenkor, a fűtés korszerűsítés mellett, érdemes lehet beszerezni egy elektromos lábmelegítőt, ami percek alatt képes optimális melegérzetet teremteni. Szabályozható hőmérsékletmérőjének köszönhetően még azok is értékelhetik, akik csak kevés meleget kívánnak a télen.

A kényelmi kiegészítúők között kap helyet a gyógy ölőpárna is.A másik ilyen kényelmi kiegészítő a gerinckímélő és tartásjavító gyógy-ülőpárna. Ülőfelületük meghatározott szögben dől előre, amiről számos kutatás bizonyította, hogy elősegítheti az „aktív” ülést, a gerincet pedig a lehető legkevesebb terhelésnek teheti ki. Főleg, ha sokat kell a dolgozóknak munkájuk miatt egy széken ülni. Az eszköz segítségével elkerülhetők a gerinccel kapcsolatos panaszok, és segíthető a tartáshibák kiküszöbölése. Ide sorolhatjuk az irodai székes masszázs adta előnyöket is, amit több masszázzsal kapcsolatos cég is végez. Ilyenkor szakértő masszőrök masszírozzák végig az alkalmazottakat, ami szintén kitűnő hát- és derékfájások ellen.

Még igen kevesek körében terjedt el a szemmasszírozó használata, holott frissítő és kényeztető masszázsélmény lehet bárkinek. Azok számára, akik sok időt töltenek a számítógép előtt kifejezetten remek választás, hisz az akupunktúrás pontok stimulálásával segítheti a felfrissülést. Gyakran hallhatjuk, hogy a számítógép nem tesz jót látásunknak, másfelől a folyamatos nézése el is fárasztja a szemet. Gyakori szemmozgatással, szemkörzésekkel, illetve egy szemmasszírozó használatával megkönnyíthetjük szemünk munkáját.

A vízszűrőkancsó  a kényelmi kiegészítők felsorolását bővíti, hisz azon túl, hogy egészséges még a víz szennyezettségét is kizárja.A kényelmi kiegészítő felsorolásba tehetjük még a sóterápiás készüléket is. Akik esetlegesen munkagépek közelében dolgoznak és egész napos kellemetlen, káros levegőnek vannak kitéve, azok számára hihetetlen hasznos lehet. Azoknak pedig, akik eleve asztmával, allergiával vagy légúti megbetegedéssel küzdenek akár otthonra is alkalmazható. A készülék működése során mikro sókristályokkal bevont szűrőn préseli át a levegőt. Emellett tartalmaz egy ventilátort és egy mikrokristályos betétet. Ami pozitívum még, hogy a levegőtisztító állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít zárt térben, megváltoztatva ezáltal a levegő ionizációját is.

Végezetül kitérnénk arra a mára már égető problémára, amit a vízszennyezés foglal magába. Az egyre növekvő szennyezés arra a fajsúlyos tényre hívja fel az emberek figyelmét, hogy a csapból folyó víz már korántsem tiszta.
Ennek kiküszöbölése érdekében érdemes használni a különféle víztisztító készülékeket. Optimálisabb megoldás lehet, mint a folytonos ásványvíz vásárlás, aminek minőségére vonatkozóan szintén vannak egyeseknek fenntartásaik. A vízszűrőkancsó egy azokból a víztisztító eszközökből, amit fontos lehet beszerezni, ha valaki a munkahelyén vagy otthonában szeretne vizet fogyasztani.

Az öt kényelmi kiegészítő nem csak megkönnyítheti az irodai hétköznapokat, de használatukkal egy egészségesebb és frissebb állapot érhető el, mely a dolgozók munkájának színvonalára is hatással lehet.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!